ingrid.blogg.se

Fredags insperation


Vill ha vår nuuuu!

Tråkig vecka

Tjo den här veckan har jag inte varit på den nya skolan :( Ska dit nästa vecka istället. Igår var jag på stan med Sara och jag köpte 2grejjor. Visar imorgon eller på fredag. Bye 


Vill ha!

Behöver nya kläder nu! Känns som jag har samma kläder varje vecka. Gahh ge mig dessa nu nu nu!

Det svåra är ju att jag aldrig hittar något som jag tycker passar mig. Det här året har jag bestämt mig för att bara köpa kläder som jag är 100% säker på att jag kommer använda och trivas i. Därför är det lite korkat att köpa online. Men jag ska tjata på mamma för hon är väldigt skeptisk till att köpa kläder från nätet. För jag vill köpa även om jag vet att det är korkat. Hehe... måste ha tröjan och jeansen längst till höger.
Collaget har jag gjort.15år idag!

Fredag 5/5 dagar avklarade!

Litet collage idag! :)


4/5 dagar avklarade

På lördag fyller jag 15. Ska på konfirmation fre-lörd = skit. Släkten kommer på söndag. Jag vet inte ens vad jag önskar mig har nästan redan allt ju! ;)


Nästa vecka kommer jag vara på en annan skola och testa hur det är. YEEES ÄNTLIGEN! Så bara att jag 'lider' igenom de två sista dagarna nu JAAAAA!!! =) Den klassen som jag antagligen kommer börja i är fett skön. Bara 17elever och alla är skitsnälla-tror jag iaf hahaha. Men jag har varit där en gång och hälsat på så jag vet att några iaf är skitroliga! ;) Fettisdagen idag! <3

Bara för att alla andra spammar semlor idag. ;)


Snart 2/5 dagar avklarade!

Idag är det tisdag. Imorgon ska hela skolan till ishallen. Sen är det bara torsdag och fredag kvar sen kan jag vara säker på att inte gå till den här skolan nå mer. Hoppas jag iaf men det blir ju aldrig som man planerat. :/  Idag ska jag bl.a. träna med Sara. Jippi! Haha;)
Alla träningsbilder på bloggen har jag snott från någon annan om jag inte skriver att det är mina. ;)

Inspiration

Har gjort ett litet collage med bilder från insta. Blev skitfint tycker jag. =)
Snart ska jag på årets första fotbollsmatch. Är nervös var så länge sen. :s Önska mig lycka till!

Asså WOW

Asså WOW! Titta på mina läppar efter min botoxinjection! HAHA skämta! När jag har tråkigt brukar jag sminka mig.Hela läpparna är bara gjorda med två ögonskuggor. Det såg skit äkta ut. Dock är ju den lila "läpp-pännan" jävligt mörk så ja jag vet inte hur jag ska utrycka det det ser lite trashigt ut. Ok kanske inte lite bara haha. Kände mig som en av alla de här arabiska kvinnorna men Beautykonton på instagram. Kommer testa det här många gånger till det var skitroligt att göra läpparna! 
 
 

Bloggen 1 månad! ♥

Idag har bloggen levt i en månad! Grattisgrattis. Mitt mål för andra månaden med bloggen är att lägga ut mycket fler bilder på mig själv och skriva fler tips på shoppingprylar (kläder). Så vad tycker ni om bloggen? Någon som har lagt till den i favoriter än? Ska fixa hela designen och en header vill att man ska kunna skrolla ner och gå direkt till äldre inlägg. Måste antagligen byta ut hela designen. =)
 
Och shit vad mycket kommentarer jag har fått av er! 60(!) stycken på 30dar!!! TACK blir så glad av det! ♥
  
Sen är det nu exakt bara en vecka tills nästa lördag, då fyller jag 15år!!! =) 
Bra header? Eller lite oseriös?