ingrid.blogg.se

My Sunday!

Tjo tänkte skriva ett sånt här trööök-inlägg. Vet inte om ni gillar såna här men tänkte skriva såna här typ 2ggr i veckan! Alltså såna här inlägg som idag gjorde jag blablabla! Haha så nu kör vi! ;) Ps. Tycker självklart det är kul att skriva sådana här inlägg annars skulle jag inte gö det.
 
Idag hade jag ingen träning så mamma och jag åkte till Plantagen. Påvägen kom mamma på att jag hade Gudstjänst kl11. Men vi hann iaf åka och titta på blommor! Jag köpte en vit blomma vet inte vad den heter dock. På vägen hem släppte mamma av mig och det var SÅÅÅ TRÅKIGT! Det var ENDAST gammlingar där och där satt jag forever alone i  EN OCH EN HALV TIMMA! Asså ni måste tycka synd om mig! ;)
 
På eftermiddagen tog Tilda lite kort på mig ute. Det var så j*vla kallt! Så nu bjuder jag självklart på en av de mest "lyckade" av bilderna. Tycker den ser mäktig ut!  Ha det bäst! /Ingrid <3
 
 


Evy

Om du nu tycker(som du beskrev) att guds tjänsten ba as tråkig. Varför ä du på den då?? Äru tvingad till det eller?? Måste du lixom gå i det?? Kan du inte isåfall bara "sluta" från det om du tycker det ä så tråkigt?? Heh! *bara undrar*

Svar: Det är gudstjänster på torsdagar som är för oss ungdomar". Men jag har så många träningar så när någon är inställd så passar jag på att gå. Därför var det så tråkigt. Nästa kommentar som är i den här stilen svarar jag INTE på!
Ingrid Lovisa

2014-02-17 / 06:40:40
BLOGG: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback