ingrid.blogg.se

Kanske byter skola!

Tjo idag var jag och pappa på Skiljeboskolan för att se hur den var. Jag snackade med 2 tjejer i klassen och de var jättsnälla. Jag ska antagligen byta skola och om jag gör det kommer det antagligen bli den skolan eftersom den är så nära! Jag var med på deras sista lektion och eftersom jag skulle ha haft idrott igentligen så gick jag hem efter lunchen.
 
Anledningen därför jag vill byta skola är att när Sara bytte skola har jag känt mig lite utanför eftersom att vi höll oss för oss själva. Jag har alltså inga riktiga vänner i klassen nu. Plus att jag inte gillar dem så mycket. Sanningen kommer haha.Men jag vet att jag kan va med dem eftersom de själva har sagt det.
Men är det mycket strul med lektionerna och jag har svårt att koncentrera mig när de andra spelar,smaskar glass och mackor, springer runt i klassrummet och skriker på lektionerna. Roligt va!??
Hoppas ni haft en bra tisdag! Kram /Ingrid <333
 


Thea

Hej Ingrid! Såg att du kommenterade min blogg:) Din blogg är helt fantastisk. Hur får du till sådana bilder? (Jag vet tyvär inte så mycket om sådant just nu, är endast 10 bast för tillfället) Dina bilder ser så verkliga ut men endån känns det som om det inte är på riktigt. Jätte fin blogg:)

Svar: Tack! Jag använder Nikon Coolpix 7100 och försöker ta bilderna när det är bra ljus ute. Sen så använder jag picmonkey.com ibland och gör bilderna lite skarpare. Då ser det ut som att 'de ploppar ut' genom skärmen lite grann. :) <3
Ingrid Lovisa

2014-02-22 / 23:00:49
BLOGG: http://TeddyDance.Bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback